Keittiön asennus


Keittiön toimitti ja asensi Ruuvari Lahdesta maaliskuun puolivälissä. Apumiehiä ei olisi varmaan tarvinnutkaan, mutta isäntä sahaili keittiörunkojen alle tulevia vanerilevyjä asentajan apuna ja oli hyvä olla miettimässä hyllyjen ja laatikoiden paikkoja paikan päällä. Videolla näkyy vielä tarrat valkoisten korkeiden kaappien suojana, mutta pystyy jo vähän näkemään minkälainen saareke on tulossa.

Erikoisuutena keittiössä on aamiaiskaapiksi nimitetyt oma kehittämämme hyllyt, varustettuina sähköpistokkeilla,  jotka tulevat vetämällä ulos keskimmäisistä kaapeista ja joissa voi pitää keittiön pienkoneet. Korkeutta niillä on kuitenkin vain 60cm koska emme halunneet hukata tilaa yläpuolella. Messuilla oli paljon niitä korkeita aamiaiskaappeja, mutta mielestäni se vie vain turhaan tilaa.

Tilaisimme vielä pöytätason Virosta, koska se vain tuli yli puolet halvemmaksi. Olimme jo kyllä tilanneet Tulikiveltä pihalla ylijäämänä olleen tason, mutta sieltä ei koskaan kukaan ottanut enää yhteyttä, useiden kyselyiden jälkeen joten se piti vain ilmeisesti unohtaa. Ihmettelemme vieläkin mitä tapahtui! Eivät kai halunneetkaan myydä…

Kuvia valmiista keittiöstä alla. Nyt kun pääsisi jo kokkailemaan!!! Keittiö näyttää jo nyt upealta, ISOT kiitokset Ruuvarille, jolle kaikki toiveidemme helinä oli mahdollista, keittiö tuli ajallaan ja varusteet juuri niinkuin pitikin ja käytössä toimiva kokonaisuus. Asennamme vielä kodinhoitohuoneen myöhemmin.

Rungot: Ruuvari via Padaskeittiöt

Kaapinovet: Hahle Fenix Bianco Kos (tammireunalla) ja Piombo Doha (musta)

Nahkavedin: Hahle NL96KUNA

Taso: Granitop, Crystal Absolute White

Hana: Oras Optima, 2725F

Baarijakkarat: Janinge, Ikea

Allas: Blanco, Etagon 500-U

Valaisimet: Eglo Hapton (mm. Bauhaus)

Liesituuletin ja -taso: Bora Classic